Розпочатиemoji-rocket:icon

Відповімо на усі запитання

+38 (097) 095-88-13emoji-phone:icon

Відповімо на усі запитання

Пробний ЗНО-тест

іконка
з Географії
Перелік запитань
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Завдання 1 з 10
Першим досяг Південного полюса
Завдання 2 з 10
Значення морських трас Тихого океану в міжнародних перевезеннях зростає завдяки
Завдання 3 з 10
У місті Х, що є ядром промислової агломерації, розташоване велике підприємство, основною продукцією якого є трактори. Економічно обґрунтованим було б розміщення в кількох малих містах цієї агломерації невеликих вузькоспеціалізованих підприємств, які вироблятимуть
Завдання 4 з 10
Географи розкритикували відомого економіста Джеффрі Сакса за твердження, що країни, які не мають виходу до моря, ніколи не досягнуть високого рівня розвитку. Для спростування цієї думки географи наводять приклад двох високорозвинених країн
Завдання 5 з 10
Які наукові наслідки Першої навколосвітньої подорожі?
Завдання 6 з 10
Укажіть область, територією якої пролягає туристичний маршрут «Білгород-Дністровська (Аккерманська) фортеця - порт Ізмаїл - рисові чеки на околицях Кілії- єрики «Української Венеції» (м. Вилково) - Центр культури вина «Шабо».
Завдання 7 з 10
Природні пустелі й напівпустелі за кліматичними показниками займають приблизно 33 % поверхні материків, а пустельні ландшафти за характером рослинного й ґрунтового покриву - 43 %. Що спричинило велику різницю між площею пустельних ландшафтів і площею природних пустель?
Завдання 8 з 10
Опадів на Волині випадає стільки само, як у багатьох посушливих районах материка. Чому в цьому регіоні України сформувалися ландшафти мішаних лісів, а не степу?
Завдання 9 з 10
Укажіть ознаку, за якою можна зробити припущення про опускання узбережжя Чорного моря.
Завдання 10 з 10
В одному з обласних центрів України розташовано велике підприємство, основною продукцією якого є трактори. Укажіть вид продукції, виробництво якої на невеликих вузькоспеціалізованих підприємствах у кількох районних центрах цієї області буде економічно обґрунтованим.
Відповісти Завершити тест
Пробний ЗНО-тест з Географії

Ваш результат

Кількість правильних відповідей – 7
icon:emodgi
Oops.. На жаль, ваші знання недостатньо ґрунтовні та потребують удосконалення. Але не хвилюйтесь - ми допоможемо покращити ваш рівень підготовки
icon:emodgi
Not bad, але з нами ви зможете ще краще!
icon:emodgi
Great job but we are sure that you can that you can better score! Пропонуємо разом працювати на максимальний результат!
11-А.com.ua використовує cookie для персоналізації сервісів і аналітики користувачів. Продовжуючи використовувати даний сайт, ви підтверджуєте свою згоду на використання файлів cookie та умови публічної оферти. Ми серйозно відносимось до захисту персональних даних.